Відгуки 2018-06-11T10:24:56+00:00

Відгуки

НАПИСАТИ СВІЙ ВІДГУК

Глеб

09.06.2018

Праздновали свадьбу, очень уютно и красиво, очень понравилась кухня, хозяйка организовала все на высшем уровне быстро и классно!) цены очень хорошие, рекомендую! Гости и мы остались довольны 🙂 .

Коля

05.06.2018

Минулої суботи відмічали  наше весілля  у цьому чудовому закладі , і я дуже радий нашим вибором . Чудове тихе місце , привітливий колектив , море квітів , лояльна ціна … Відчувається , що люди які створювали цей заклад вклали всю душу у це . Дякуємо за подароване свято , і допомогу у ВСІХ питаннях )

Особливе дякую хочу сказати Світлані Миколаївній ( власник) у допомозі , лояльності , і головне щирої  людської підтримки !!! Сподіваємося ,що Ваша справа буде успішною , і радувати Ваших гостей і далі !

Всім хто зараз стоїть перед вибором рекомендую !

Тамара

26.05.2018

Праздновали у Вас юбилей и день рождения дочери. На территории ресторана все в зелени, много цветов,речушка с  уточками и нутриями.Хороший персонал и прекрасное обслуживание , очень вкусная еда и домашняя атмосфера для отдыха. Очень рекомендуем!Прекрасный ресторан для  празднования семейных праздников и дней рождения. ВСЕ УМНИЧКИ, БОЛЬШОЕ СПАСИБО ВСЕМ!

Василь Павлович

30.08.2017

Доброзичливий персонал, зелена територія, прохолода річки, що протікає під вами і багато затишних окремих приміщень, щоб посмакувати смачну їжу та поспілкуватися наодинці!

Микола

23.08.2017

Замовляли поминки моєї бабусі. Їжа смакувала дуже добре! Тихо, спокійно, природа на теріторії ресторану заворожує, ще й нам погода посприяла, сонечко, качки, верби. Хоч і привід у нас був не з веселих……але обов’язково завітаю сюди знову з друзями погуляємо) дякую вам

Анастасія

12.04.2017

В загальному все сподобалося! Я замовляла банкет на своє день народження. Замовила у альтанці на вулиця, краєвид дійсно гарний! Облуговування було одразу недостатньо швидко, але як нам пояснили, що це із-за паралельного ще більшого банкету (весілля начебто). У вигляді вибачення усіх нас на прикінці пригостили кавою безкоштовно, що мене добре вразило. Задоволена і може родити усім цей гарний куточок в Софіївскьій борщагівці

Жанна

6.02.2017

Всім доброго дня! Була тут з подружкою, та була дуже вражена швидким обслуговуванням, смачними стравами мммм ми замовляли усе українське, у них це просто бомби я ще таких дерунів дійсно не їла, хоч як би я не заперечувала коли мені їх пропонували))) варенички, це ж як моя бабуся робила мені у дитинстві. Я в вас влюбилась! Треба буде замовити у вас банкет на ювілей своїх батьків – Водограй готуйтеся, будемо гуляти так що криша їхатиме!!! 😉

Олександр Юрійович

26.12.2016

ох і погуляли…дякую вам, новорічний корпоратив дійсно вдався)) побили вам трошки посуду, вибачайте, ми більше так не будемо))) але ж добре було ми з колективом в 20 людей зняли будиночок, тепленько там так добре, такий сруб толковий, накормили, напоїли, ще й на дискотеку запросили) закладу ставлю оцінку 9 з 10! реомендую, мої родичі вже після мене у вас теж були їм теж добре, сподобалося. Слава Україні!