Що найчастіше готують на свята українці?

Напередодні великої низки новорічних свят усі українські господині замислюються про страви, якими вони будуть пригощати близьких і друзів. І, незважаючи на величезну різноманітність рецептів, хранительки домашнього вогнища віддають перевагу перевіреним гастрономічним винаходам, які числяться в фаворитах більшості українців.

Як правило, святковий стіл заповнюють декількома видами закусок, салатами, гарячим і десертом. При цьому, не забувають про оператив, який вибирається виходячи з особистих уподобань господарів будинку і їх гостей.

Серед популярних закусок на святковому столі українців значаться сирні і м’ясні асорті. При цьому, обов’язково має бути присутнім сало, а також традиційні соління. Що стосується салатів, то тут на першому місці – олів’є і цезар. У ролі гарячого все частіше виступає шашлик. А ось на десерт вибирається класичний домашній торт.

Особливо популярною традицією останнім часом стало відзначення свят в ресторанах, де можна насолодитися звичними стравами в професійному виконанні. По-перше, це дозволяє господаркам також по-справжньому відчути свято, яке не стоячи цілий день біля плити. А, по-друге, вихід за межі будинку – це завжди нові емоції і гарний настрій для кожної людини, втомленого від робочих буднів.

Ресторан «Водограй» в Софіївській Борщагівці – це відмінне місце для дружніх посиденьок і святкових відзначень в колі сім’ї. У нашому меню є все улюблені страви українців не тільки з вітчизняної, а й з європейської гастрономії. Особливою нашою гордістю є різноманітність страв на мангалі.

Саме у нас готується найсмачніша піца на Борщагівці. І це не перебільшення, а факт, заснований на численних відгуках наших улюблених відвідувачів. І якщо ви до сих пір не в їх числі, ласкаво просимо в наш ресторан. Ми завжди готові дивувати і радувати вас кулінарними шедеврами і привітним сервісом.

А, якщо вдома ви все ж відчуваєте себе затишніше, скористайтеся нашою послугою «мангал меню з доставкою додому». Це дозволить вам насолодитися неперевершеним смаком свіжоприготованого м’яса або риби, не докладаючи ніяких зусиль.

Ресторан на Борщагівці «Водограй» задовольнить ваші кулінарні забаганки і побажання! Ми гарантуємо, що на новорічні свята ви точно не залишитеся голодними. Замовляйте столики або замовляйте їду додому – ми поважаємо будь-яке ваше рішення.

 

Ваш Водограй.