Корпоратив в ресторані.

Як тільки вітрини почали наповнюватися блискітками і вогниками, а місто повністю окунулост в свято, то і новорічний настрій проявляється набагато раніше, ніж проб`ють куранти. Кожен сам оприділяє для себе традиції з приводу питання «Де зустріти Новий Рік?.

Ну і звичайно всі новорічні свята починаються з корпоративу. Весь колектив підводить підсумки в кінці року та ставить цілі на наступний, саме тому важливо, щоб все це відбувалось в хорошому та піднесенному настрої , що супроводжується таємним сантою, тостами і подарунками. Ми би назвали це грандіознимми гуляннями в кругу колег, які компанії зазвичай організовують. Та для того, щоб все пройшло гладко і на високому рівні, потрібно наперед все спланувати і оранізувати

1.Чого очікує колектив від новорічної вечірки?!

Новорічний корпоратив, 100 % буде успішним, якщо ви почуєте кожного співпрацівника. А це вже заявка на успіх.

А якщо ж ви бажаєте влаштувати сюрприз працівникам, то важливо відштовхуватись від віку і вподбань підлеглих.

Звісно, потрібно розуміти, якому відпочинку надають перевагу люди, яким смаколикам і якій програмі?!
Естественно, во-первых, организацию корпоратива стоит начать с планировки. То есть ответить на такие вопросы: 

2. Де зустріти Новий Рік?

Правильно вибраний ресторан – 80 % успішно проведенного корпоративу.

Адже ресторан це місце в якому знайдеться заняття кожному: тим, хто любить посидіти і поговорити, і тим хто любить активний відпочинок, так як в банкетному залі багато місце. І це місце можна використовувати під конкурси гри та ін.

3.Коли відзначати Новий Рік з колегами?

Є різні варіанти:

1. В старому році:

-Субота, неділя тобто вихідні дні;

-в кінці робочого дня, ввечері.

2. В Новому році: після всіх свят; знайти місце між сімейного відпочинку і святкуваннями. Тут ви вже дивіться за особистими обставинами компанії. Якщо хочете шумно і довго зустрічаєтеся на вихідні, а може ви просто хочете душевно поспілкуватися і відвідати легкий фуршет тоді варіант «після роботи» ваш. Але, буває, що Новий Рік це якраз сезон для компанії, тому дочекаєтеся канікул і після новорічного настрою, воно не гірше, ніж передноворічний.

Важливо вирішити ці питання заздалегідь, замовити ресторан, затвердити меню і вуа-ля, все супер.

Для корпоративу на висоті, звичайно, ми рекомендуємо ресторан «Водограй». Тут ви зможете по справжньому насолодитися і відпочити. Щоб не тільки підлеглі відчули свято, а й, безпосередньо, керівники.

Ваш Водограй.